Aansprakelijkheidsrecht

Het aansprakelijkheidsrecht is een zeer divers gebied. Dit deel van de praktijk van Tonino & Partners heeft als gemene deler dat het zich dikwijls afspeelt in de zakelijke praktijk. Tonino & Partners staat veelal ondernemingen en ondernemers bij die worden geconfronteerd met een aansprakelijkheidsstelling, of juist omgekeerd, partijen die (een) andere partij(en) aansprakelijk willen stellen voor de schade die zij hebben geleden of zelfs nog lijden.

Denk bijvoorbeeld aan bestuurdersaansprakelijkheden, schade als gevolg van niet-nagekomen verplichtingen, samenwerkingsovereenkomsten die ten onrechte of te vroeg zijn beëindigd waardoor investeringen niet kunnen worden terugverdiend, schade als gevolg van ten onrechte gelegde beslagen et cetera.

 

Dringende vraag of behoefte aan een second opinion? Bel 020 - 42 82 166 of mail ons via   info@toninopartners.nl.

 

 

Joost Tonino    

Joost Tonino

advocaat / partner

 

t +31 20 42 82 166

f +31 20 42 74 386

tonino@toninopartners.nl

Anneloes Schouten    

Anneloes Schouten

advocaat / partner

 

t +31 20 42 82 166

f +31 20 42 74 386

schouten@toninopartners.nl

   

Tonino & Partners

Tonino & Partners is een hoogwaardig advies- en proceskantoor met verbreding en verdieping van de diverse juridische specialismes. Ondernemingen en ondernemers kunnen met hun rechtsvragen op de belangrijkste rechtsgebieden full service door ons worden bediend. Maar ook particulieren in de knel worden door ons vakkundig bijgestaan.