Renteswaps & derivaten

 

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in financieel recht en staan op dit rechtsgebied veelvuldig ondernemers en particulieren bij, maar adviseren ook grote ondernemingen en (overheids)organisaties op het gebied van bijvoorbeeld renteswaps, derivatenconstructies en andere zorgplichtkwesties.

 

Onze advocaten procederen en adviseren over financiële producten, kredietverlening, vermogensbeheer, beleggingsadvies, execution only, derivatenhandel, misleidende prospectussen, derivatenconstructies en renteswaps.

 

Wij hebben uitgebreide ervaring in het procederen bij het financiële klachteninstituut Kifid en alle gerechtelijke instanties van de rechtbank tot – als een van de weinige kantoren in Nederland – het Hof van Justitie van de Europese Unie (EHvJ).

 

Meer weten of direct advies nodig? Neem direct vrijblijvend contact met ons op en bel 020 – 42 82 166.

Tonino & Partners

Tonino & Partners is een hoogwaardig advies- en proceskantoor met verbreding en verdieping van de diverse juridische specialismes. Ondernemingen en ondernemers kunnen met hun rechtsvragen op de belangrijkste rechtsgebieden full service door ons worden bediend. Maar ook particulieren in de knel worden door ons vakkundig bijgestaan.